Винний льох у Західній Грузії, Імеретинський регіон

Виноробня Хареба модернізувала винний льох Terjola в Імеретинському регіоні та обладнала його сучасною технікою, включаючи резервуари з нержавіючої сталі, в яких виготовляються ігристі вина преміум-класу. Компанія володіє винним льохом площею 900 кв.м з температурою і бочками з кращого французького дуба, що підходить для вина.

Найбільш відомі сорти західно-грузинських вин: Цицка, яка в основному використовується для виробництва ігристих вин класичними методами; Крахуна, Цолікоурі, Оцханурі Сафер, Аладастурі та Усахелоурі. Виноробня Terjola поєднує 8000-річний метод виноробства та новаторські досягнення 21 століття. Це місце, де щорічно виробляється понад 40 видів вин із більш ніж 20 різних місцевих сортів винограду.

 

Виноробство Хареба

Винний льох у Східній Грузії, регіон Кахеті

В даний час процес виноробства здійснюється із застосуванням сучасних технологій. Як згадувалося раніше, весь регіон Кахеті дуже багатий на родючі ґрунти, що є однією з основних умов успішного виноградарства та виноробства. Грунт цього регіону гарантує найкращу якість для вирощування місцевих сортів винограду, таких як Ркацителі, Хіхві Сафераві, Кісі та інших. Бутильовані вина Виноробні Хареба зберігаються у винному тунелі, довжина якого становить 7,7 км; Печера складається з двох основних та 13 сполучних тунелів. Один із двох входів у печеру використовується для туризму, у той час як інші входи використовуються для догляду та витримки вин, що зберігаються у металевих та дубових контейнерах. У цій частині гість може побачити льох бутильованих вин, де «Виноробня Хареба» зберігає до 26 000 пляшок вина найвищої якості. Природна температура в печері близько 12-14 ° C цілий рік. Найстарішому колекційному вину 17 років.

Винний льох у Східній Грузії, регіон Кахеті

Вверх